Spíš...
Drobounké smítko
letí ve vzduchu
a zastaví se
o neviditelnou
síť doteků
Ticho,
jen pomalé
kapání
v jistých intervalech
a pípání
které ti
říká
jestli ještě žiješ.
Poznat to
nejde,
ty totiž
si nežil
ani předtím.
Bílý strop
bílé zdi,
bílé povlečení
a okolo 4 bílé postele
lidí,
co věří na naději.
Usínáš
a už se
neprobudíš
ale to si jen namlouváš
ráno
otevřeš oči
a vše se
bude opakovat...
s jednou vyjímkou
zítra si najdeš způsob
jak se už neprobudit...
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)