Paní deprese
Můj pokoj halí černá tma,
tak tajemná a nepřístupná,
jak moje nynější nálada,
tak zklíčená, tak bez života.
Nejsem v něm sama,
je tu taky
ta potvora
musim ji dostat z hlavy.
Tu, co hodně lidí nesnese.
Má přítelkyně, paní Deprese.
Přečteno 574x
Tipy 8
Poslední tipující: Marfuša, Duhová, už ne pernikova princezna, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)