Zůstaň při zemi, moudrý muži, ať se v tom snění neztratíš...při čtení tohoto dílka jsem si automaticky vybavil silvestrovskou noc! :-)
22.10.2007 16:54:00 | Chancer
Létat i tancovat
v krovkách brouků
na hnoji obcovat
v síti pavouků
Srdce tvé přikovat
navěky k černé
odměnu přichystat
pro sluhy věrné ....
*- ... kdo je nositelem světla a kdo propadl temnotám ... ??
... .... to neví ani bůh ... tak proč se tím zabývat ..
22.10.2007 14:25:00 | HarryHH
Bolavý vztek dusí tě v davu,
smýkají Tebou na popravu.
Nadechni se a bojuj dál,
nenech padnout svůj ideál.
20.10.2007 09:16:00 | spare
Tak to je krásné moudro .
Zaslouží si super tip a kdyby to šlo, tak dva...
Moc se ti povedla, úžasná :-)
19.10.2007 19:53:00 | Pišák