Barva hlasu
Anotace: Jakou máš ty barvu?
Sluší mi bílá?
Bílá sluší vločkám,
a některým sněhovým kočkám.
Sluší mi černá?
Černá sluší temnotě,
která jde po tobě.
Sluší mi červená?
Červená sluší tepajícímu srdci,
taktéž nitru v horké peci.
Sluší mi modrá?
Modrá sluší moři,
po němž plameny kmitavě hoří.
Jaká mi vlastně sluší?
Sluší ti taková, která
má barvu tvého hlasu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)