Kříž
Anotace: neptejte se na nic nedává to smysl ani nic ale mě to pomohlo
Čas plyne jako voda a já jdu dál
Naposledy tu starý kříž stál
S památkou na padlé za lásku
Prý leželo tu pár obrázků
Tyčí se na kopci ten starý kříž
Prý aby byl bohům blíž
Blíž těm,kteří už nemohou vidět západ slunce
Těm,kteří nemohli sami bloudit životem
Ukazuje světu jak láská může být krutá
Pod křížem teď leží dívka mrtvá
V ruce lístek na něm řádek pár
"Žít s tebou v nebi,co víc jsem si mohla přát"
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: PonozkaB
Komentáře (2)
Komentujících (2)