Anotace: No....Jednoduše nejsem :-)
Tohle mi přijde takové akurátní na slova. Není tam žádné navíc a takové miluju :)
25.11.2009 18:30:00 | brooklyn
Noo...nejdřív sem jí nepochopila /tky já, žeo/, ale po krátkém vysvětlení se mi upa mooooc líbí :) Jen tk dál a už se mooc těším na tu povídku..!!
21.10.2007 17:05:00 | BloodyButterfly