Na strništi iluzí v klubíčku si zdřímnout chtěl.
Drak, co není z papíru... mezi tím mu uletěl.
:o)
22.10.2007 09:16:00 | Šerpík 1
v barevném klubku
ve smyslech dřímá
začátek s koncem
duhový...
možná, že duše
modlitbu zpívá,
možná kdos brzy
odpoví...
:o)
21.10.2007 10:03:00 | Cecilka
zkus klubko rozvinout
konec dát k začátku,
iluzí zbav se pout
však prožij pohádku
o princezně blonďaté
co s houfem dětí
proplouvá ve fregatě
místo na koštěti
nad strništěm života
a radost má až k pláči
když kvete ta "holota"
jak muškát v květináči
***
J.s.
21.10.2007 09:59:00 | j.c.