Kráse
Krása je malá noční píseň
krásné je zakřičet si do ticha
krásná je na zeleném mase plíseň
krásný je ten, kdo v agónii naříká.
Krásná je válka.. na kusy Tě trhá střívka
krásné je se opít do němoty
krásná je i nadržená dívka
krásné jsou i cigarety.
Krásné je hrát si v boji na hrdinu,
ktery dobitá města plení
krásná je i zlatá dávka heroinu
a kdo může říct, ze není?!!
Komentáře (0)