Říkám si bože, bože můj -
můj moudrý - nad sebou tě mám
i v duši - býváš se mnou všude -
často se k tobě modlívám:
dej prosím, ať si nezoufám
až potká mě kdy jaká tíž -
ať s nadějí beru svůj úděl-
vždy s důvěrou, že o mně víš
ať neřeknu, že nedoufám
a přijmu vše - i trápení
s odvahou ať mám pokoru
a bez protestů smíření
až dostanu tvé znamení
že zveš mě k sobě
nahoru
a m e n...
nesmutnější je, že si na Boha vzpomeneme, jen když je nám nejhůř, když něco potřebujeme...
20.10.2007 18:07:00 | nonick