jejdanánky tak jsem přečet zatím čtyři Tvá díla a výledek? Hmmm...čtyři superTipce...jsem zcela zasažen či zasněžen krajkovým vloček Tvých písmenek...
18.11.2007 12:54:00 | jedam
Mír sněhových vloček padá na naš vztah
a pod jejich konejšivým příkrovem
jsme my dva ukryti před světem
... vločky nehřejí,
ale chrání před mrazem
... a v této chvíli
nic víc nepotřebujeme ...
30.10.2007 21:28:00 | HarryHH
jsem zasněžen..
tvou poeziííí
po noci příjde den
jedni jsou v ráji
druzí v pekle..
a někteří další..
(ještě žijí .o)
21.10.2007 08:29:00 | Bean