vyspělé dětství
rozvášněně tančím po pokoji,
zpívám rozplynulým dnům,
přísahám,že už nedopuji,
kvůli nekončícím snům.
Častokrát zpívám do němoty,
ta nasazuje lidem obruče,
proklínám pocit samoty,
že mě chytá do náruče.
už toho nechci víc,
na to už je málo sil,
jen nechci nic,
co by narušilo cíl.
prožít si ve štěstí,
konec dospívajícího dětství.
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, 0-0, Bíša, M.a.t.y.s.e.k, Melitelee
Komentáře (2)
Komentujících (2)