Prázdninově sentimentální
Anotace: ...bez anotace a beze smyslu... (ani tichá, ani krásná, jen vymyšlená)
A v tiché kráse vymyšlených světů
do jemné vůně papírových květů
napíšu tuší jedinou větu.
O mrtvé věčnosti všech lidských střetů,
o tom jak s nadějí vracím se k létu.
Že s příslibem lepších roků
čekám tě na každém kroku.
Protože některé věci jsou napořád...
Přečteno 397x
Tipy 30
Poslední tipující: Gabrielle, Patrik Mališ, Alien.v.v.s., el viento, Pevya, padající do neznáma, BERYL.K, Isquieasuus, Sýkorka07, Lenni, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)