Pastelky
Děti šeptají své touhy do nebes,
pak budoucnost malují na čtvrtky papíru
..rodina, dům, bílý plot a pes..
životní plány kreslí si na míru.
Osud však nehledí na dětská přání,
..nebo má jiné pastelky..
Dnes žiju jen já v bytě k pronajímání
s majetkem na dně kabelky.
Přečteno 284x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, lalej, blue, qpal
Komentáře (3)
Komentujících (3)