Možná...
Anotace: ...možná, že jednou obydlíme měsíc...možná, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí...možná,že jednou pochopíš...
Jsi malá holčička, co vejde se do dlaně,
do ní Tě ukryju a budu Tě chránit.
Tak trochu nejistá, působíš bezbranně,
jak lvice mláďata budu Tě bránit.
Nejdřív sis myslela, že chci si jen hrát,
děkuji mnohokrát za důvěru Tvou,
že nechci dávat, že chci jen brát,
život můj přestal být bezduchou hrou.
Možná jsem snílek, romantik bláhový,
občas jak akrobat, ve výšce, na laně,
čas jednou všechny mé otázky zodpoví,
věřím, že i Ty mě pak ukryješ do dlaně.
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, face to face
Komentáře (2)
Komentujících (2)