Anotace: Stal jsem se vypravěčem, který zná spoustu příběhů, ale který neprožívá žádný... Vypravěčem, který nakonec vždycky zůstane sám...
Vločky ... ach :) sníh .. jéééé .. básnička pěkná:) mě se líbí .. kolega by to ale shrnul do jednoho slova a to je naivní .. vid Fíku? Me osobne se to libi, napad i popis .. zanechavam bodik :)
29.10.2007 11:23:00 | Analisieren
Chtěl jsi kritiku, máš jí. Tohle bych za prvé zařadil do sekce povídky, né-li úvahy. Myšlenka je obsáhlá, mně blízká, mám sám podobný styl a také rád. Je zde evidentní asociace ročního období, snění, ale je to volnomyšlenkářské, nabádající k zamyšlení přinejmenším. Můžu pochválit, ač někdy je lepší, držet se v určitých mezích nebo se někdo ztratí na prvním rozcestí.
28.10.2007 14:42:00 | M.V.Jung.