Anotace: Samota? Radši jen někdy...
Díky... nedělám si iluze, že by mý básničky za něco stály, ale jestli se někomu líbí, tak to samozřejmě potěší...:o)
21.10.2007 13:50:00 | cervena_lentilka
Je moc pěkná. Pravdivá. Řekla jsi jí mnohé, co víme, ale co si neuvědomujeme a podlě mě je důležíté právě to uvědomování. Přesto mám pocit, že i tahle báseń bude věčně osamělá...
21.10.2007 13:40:00 | Elvien