Černobílá duha...
Anotace: ...tvá Černá a moje Bílá hlavu mi zas vybílila.
Na papíře bez linek, bez notových proužků
jen tvůj černý vykřičník a mých pár O v kroužku
černý inkoust na zádech celkem deset pruhů
zas poprosím o nádech černobílou duhu...
Žádná kaňka v notesu, bez hrubek a špíny
šedě tichá sténání, černě drobné splíny
záda dvakrát prohnutá, bez písmenek, v křeči
analfabet v rytmech těla, učím se tvé řeči...
.
...černá duha nad nebesy, sténání a tvá řeč těla
má písmena v našich linkách se mnou zemi obletěla...
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Vien Rhia, La Suneteto, Brbla80, prostějanek, Angelon, Jiparo, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)