Latexová královno…
Anotace: ...žárlivost...(automatické psaní)
Make-upová
královno latexu
naroluj se
zase zpátky
a při sbírání
umělejch řas
si drž sukni
aspoň
pod zadkem.
Když už
nenosíš
pás cudnosti
z bavlny
ani z krajek.
Nemusím ti
zas vidět
až do krku.
Děkujeme,
odejděte.
Jako krysa-ř.
Táhnou se
za tebou abys
je vojela
nebo oni tebe.
Zdarma nemoc
dle vlastního výběru.
Zavolejte ihned.
Přestaň se vlnit
v rytmu telefonů
co jinde nezvoní.
Nebuď pyšná.
Latexová královno…
Tvý slzy jsou stejně umělý.
Přečteno 374x
Tipy 11
Poslední tipující: La Suneteto, G.P., prostějanek, Angelon, Nias, Bíša
Komentáře (8)
Komentujících (8)