opravdu nelze spolu zit?
kdyz to nepujde .. tak ne ...
tak budeme jine veci spolu
a treba nakonec
opravdu spolu i umrem ...
25.11.2008 08:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Je to prima,když někoho aspoň k tomu máme.
I umírat se asi bude líp.
Ps. dík za komentář.To je fakt i houby jsme sbírali.
25.10.2007 21:34:00 | s.e.n