Každý den prostře stůl,
večer ho zase sklidí
Jenom ten hloupý vůl
kouká, ... a sám nevidí ...
Každý den nachystá
nebeskou mannu
kdo šanci promarní
jak by byl v pánu ..
22.10.2007 14:36:00 | HarryHH
Máš,pro mě vyjmečný,
ale naprosto srozumitelný druh psaní.
Moc se mi líbí a dotýká se mě..
22.10.2007 13:26:00 | Pišák