Strom života
Anotace: Kořeny v zemi a díky kmenu, korunou v nebesích...
Z kořenů vyrůstám
vyrůstám z lůna země
paže mé k vrcholu se vzpínají
a kmen i v úzkostech čelí...
Povětří ani plamen
nezničili tu sílu
do které skrze smrt
jsem mohla vstoupit
Nasávám mízu z koruny
vysoko nad sebou
a přece tak blízko
skrze kmen v ratolesti
Spojená s kořeny
vyrůstat ze země
spojená s nebesy
a kmen
tisíce let silný a zdravý
tou úzkou cestou
vede mne k věčnému
mávání ratolestí
Přečteno 379x
Tipy 18
Poslední tipující: Pišák, Bíša, mamina, Sima, Lupus, Psavec, Lota, s.e.n, jedam
Komentáře (8)
Komentujících (8)