Spona
Anotace: Stojím před zrcadlem a češu se....je mi to známé a přece tak jiné
Spona do vlasů,
co každé ráno lapá mé vlasy do dechberoucího sevření
Možná tam v ní i umírají..
dlouho se dusí a čekají
až z nich sundám tu věc
co je tak nepříjemně a automaticky škrtí
jakoby to měla v popisu práce
Někteří neodolají touze po svobodě
a svezou se mi po zádech
(s vidinou lepšího odrazu v zrcadle)
Pak leží na studené podleza a pláčou
A já jim už nepomůžu
Hned po ránu a já spáchám vraždu kouska samy sebe
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl, Sima
Komentáře (2)
Komentujících (2)