Nenarozené
Anotace: Myslím, že název mluví za vše... Opět jsem četla něco, co mě hodilo do nálady/nenálady a napsala jsem toto... V kategorii život, protože i toto je bohužel jeho součástí...
Nocí se nese dívčí pláč,
to nejdražší teď už není.
To, co cenila si tolik,
dnes změnilo se v zapomění.
Za dveřmi, které oddělují,
dívku od okolního světa,
stojí chlapce, který není,
ta opora, ta pevná meta.
Tichý nářek značí bolest,
kterou v srdci bude nést.
Nic nezmění ta skutečnost,
že časem zase štěstí bude kvést.
Temná noc a jenom splín,
naplňuje lidská srdce.
Zlá moc a jedu dým
žít budem jen nakrátce.
Nocí se nese dívčí pláč,
co mohlo být již tu není.
Myslíš, že její touhu znáš,
však upadneš též v zapomení.
Pláče,
její lůno prázdnem v šoku sevřené.
Pláče,
a její oči, smutkem dávno zavřené.
Chlapec ve vedlejší síni
tu zprávu zlou ještě neví.
Co, až přijde, co se změní,
život přešel, láska není.
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Venessa
Komentáře (1)
Komentujících (1)