dušičková
Anotace: co dodat, dušičkový dílko..
-
vzdálenost
mezi šustením listí zavátého pod vrata
a první zrnkem rzi na klice
od pocitu trouchnivějícího dřeva pod prsty
k ozvěně vracející k uším netečně
snad s trochou škodolibosti
ukapávání kroků po nachlazené chodbě
vzdálenost
mezi dotykem ruky na vlasech a umělou chryzantémou
od chvíle dávno prožité
jejíž stopa, zavátá a překrytá, vychladla
ale nezmizela
k prostému – Vzpomínáme
je přikrčena prosvítajíc skrze červený plastový kryt proti větru
těsně se přimykajíc ke knotu
-
Přečteno 427x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Winnacott, maena, Rayzz, Blázen? =), Karmínka, prostě Zuzana, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)