a všude, v každé maličkosti
podpis... pocitů, nálady...
vůně... od lásky, od radosti...
když vejde člověk váhavý,
na chvilku zůstane stát na zápraží
a nadechne se... s úsměvem...
pak pozná to, co DOMOV váží...
kéž vytvářet ho dovedem...
:o)
01.11.2007 18:44:00 | Cecilka