Vzpomínáš..?
Anotace: Nevím, jestli je to zrovna o životě, ale vzpomínání k životu patří, ne?
Vzpomínky
jsou jako dotek motýlí
a umožňují na chvíli
vrátit se zpátky
do pohádky
Vzpomínáš?
Na chvíle společné
na hádky zbytečné
na věty nevyřčené
na city utajené...
Vzpomínky
jsou jako život dvojí
a tak se špatně hojí
jak těžká rána
rozřezaná
Vzpomínáš?
Na lásky mámivé
na lidi bláznivé
na slzy stoleté
na růže prokleté...
Vzpomínky
jsou jako vánek jarní
a náš čas marní
vzpomínání věčné
nekonečné
Vzpomínáš?
Na knihy nedočtené
na květy poničené
na polibky omylné
na světy rozdílné...
Vzpomínky
jsou jako balzám hojivý
a když tě oživí
věcí se stanou
neprodejnou
Vzpomínáš..?
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)