Anotace: to stačí...jen tak trochu pojatá, no asi to ani není pravda:)
asi není pravdivá, mnoho odborných vědců říká že je nedostatek kluků:)
08.07.2008 23:44:00 | Sinister
For Bíša: Dík, že to chápeš. For M.V.Jung.: No jo, špatná nálada a vztek dělají divy....někdy může být vůně ponožek kouzelná jindy pěkně otravná, ale tak je to se vším:-)
23.10.2007 13:29:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Já to nevím, ale soudím spíš pravý opak :) Zlatá v§ně ponožek, než zdrcující samota, která má ovšem své výhody, ale komplexně je jednotvárná a člověk si musí dlouho zvykat, než se naučí žít sám :-)
23.10.2007 12:50:00 | M.V.Jung.