nepřesedávej na galeru
jak rozpoznat tě v davu mám?
já věřím tobě
tvému peru
že to co píšeš
jsi ty sám ;-)
23.10.2007 15:44:00 | no
opět náherné verše, které nejsou ploché a mají hluboký smysl. skláním se básníku, včera jsi nebyl ... nevadí, tak jindy
23.10.2007 10:59:00 | ni.va
Tak nastup a vyjeď v širé moře
a utop všechny svoje hoře
co na svém srdci hýčkáš si-
propluješ mezi skalinami
věřím,že nezlákán Sirénami
prohlédneš a vrátíš se rád
a život pozvolna jdoucí
tak jako dosud budeš milovat,
nač za vidinami se štvát?
23.10.2007 09:40:00 | s.e.n
..tak joooo..ale místo vesla..vezmu do rukou..
..raději hrnec s vařečkou.. :-)))
23.10.2007 09:24:00 | isisleo