Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky 2 (Erdenet/MN)
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
nemámatkamaráda pravíra je v srdcích
pozděletaželetmo víš čeho se dříve bála
jedumámimožnáchylného k prostotěladných křivek
teď ví, že malé "já" může spolupracovat,
že praxe šestí cností se dá vždy začať,
kdo viděl světlo ve tmě ví,
že tvorbabudoucnostínů jsou jen mraky
"Já" je sluncem, které nepodléhá ani smrti ...
místo psaní doušeklidného upití můžem povídat ...
21.01.2009 23:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba