Zpověď
Anotace: po včerejším večeru...
Zpovídám se starému stromu,
uprostřed šedivého sídliště.
Vstávám, ale vůbec se mi nechce domu,
vím mami, pořád mám u tebe trvalé bydliště...
Zpovídám se jedné dobré duši,
u šálku zeleného čaje.
Mám nastražené uši,
co, že se to se mnou děje.
Zpovídám se andělům na nebi,
oči k nim upínám.
Přemýšlím, zda je mi dáno být s vámi na zemi.
Hříchy své navždy zavírám...
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiparo, Těšínský
Komentáře (0)