Slza
Teče slza po tváři,
když noc náhle přichází,
padá tiše k zemi,
tolik smutno je mi.
A až nový den přijde,
třeba slunce v srdci zas vyjde,
možná zítra bude hřát,
možná se zas budu bát.
Že v tom bude háček,
nepřijede žádný vláček,
že dál budu tady sama,
jako v moři mořská panna.
Jen pro tebe,
je tohle psáno,dobrou noc,
a krásné ráno.
Přečteno 371x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Actafool, losberundos, carodejka, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)