Veď nás
Anotace: Je pro nás ještě naděje?Co myslíš?
Šla jsem k Tobě se srdcem na dlani,
však krom lásky nalezla jsem zklamání.
Naděje vanula vzduchem.
Pohasla.
Co teď, co je mým údělem?
Jsme ještě dvě loutky hrající spolu?
Smím vědět, zda Tě ještě miluju?
Bože ukaž nám cestu kudy se dát.
Půjdeme spolu nebo každý sám?
Komentáře (1)
Komentujících (1)