Šedá
Anotace: ....si to přečtěte...ne?
Myslím,
Že datum spotřeby
Na mých zádech
Již vypršelo
Protože ty
Stíny v kostele
Se zdaj bejt divně barevný
/Na to jak byly vždycky šedý/
Ale možná, že
Se jen zastavil
Ten údajně
"nekonečnej"
Proud slz
Když mi osud
Místo kopnutí
Do...ehm...
Jen podal
Kapesník
/Taky jasně bílej/
Přečteno 395x
Tipy 12
Poslední tipující: Noc17, Neexistujíc a její ruce od krve, její alter ego, Fay, paranoidandroid, už ne pernikova princezna, Ammazonic
Komentáře (5)
Komentujících (5)