Antice
Trestal bych otroky, co přisli o pány
a soudil antiku za všechny zločiny
křižovat na trámy
budeme však i my,
ale já nečekám na rány osudu
a rána co přijdou, budou se zimou třást
budíky zazvoní - chtějí nám spánek krást
budíky zazvoní - pak teprv v neděli
budíky v antice určitě neměli
budíky zazvoní - já už tu nebudu.
Komentáře (0)