Anotace: Něco malého po velmi velmi dlouhé době :o) Zdravím všechny známé lidičky:o)
po špatné snu..
jak to bývá přijde rozednění..
do dalších dnů
na křídlech lásky..
která všechno změní...
pozdrááááááááf jako vratáááááááááá
moje milá zatoulaná..zlatá .o)
30.10.2007 11:12:00 | Bean