V oblacích
Anotace: Moje básnička napsaná z neskutečné nudy... :-) Snad se bude líbit!
V oblacích
Opustil mě zdravý rozum.
Odlétly mi myšlenky.
Mysl mě zradila.
Duše opustila.
Moje slova ztratily váhu.
Všechno zmizelo, zmizelo, zmizelo…
Odešlo pryč, ztratilo význam.
A mé tělo zpustlo. Je prázdné.
To, co za něco stálo
Rozplynulo se v oblacích.
Na věčnost ztraceno v atmosféře.
Vše je pozbyto mezi nebeské anděly.
Ale můj život, mysl i duše
Se jednou vrátí zpět
Jen co se v oblacích uzdraví
A opět vyplní mou tělesnou schránku
A všechno se vrátí do stereotypu
Vše bude v pořádku
Zavládne klid
Všechno bude stejné…
A pak někdo otevřel dveře
Zafoukalo, přišel průvan
A ty bílé oblaka mé duše,
Co se tiše držely u stropu pokoje
NENÁVRATNĚ ODLÉTLY…
Už nikdy jsem je nenašla.
Ach, ty proklaté klíčové dírky!!!
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Sue A.
Komentáře (0)