Žiletka
Někdy kousek štěstí, těžší než roky,
ulámané zuby času, z úlomků šrámy,
hluboké rýhy, pramínky krve,
už nikdy úsměv v její tváři,
už nikdy oči, co září
a napořád prázdno,
ruka sevřená v pěst.
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Sue A.
Komentáře (2)
Komentujících (2)