Snad jednou najdu klid...
Anotace: a on se ne a ne dostavit
Snad jednou najdu klid
tam u Nebeských bran
oděná v bílém rouše,
co přestože hladké je – kouše.
Zaklepu pokorně holýma rukama,
bosé nohy budou mě studit
o chladnou mramorovou zem,
nad kterou je však každý již povznesen.
Zašeptám pár tichých slov,
v nichž budu prosit o odpuštění
hříchů svých všelikých.
Nejen těch drobných – hlavně těch velikých.
A jestli dojdu odpuštění
a budu moci vstoupit,
pokloním se všemi směry.
Jako díky, díky za klid.
Komentáře (0)