Umělcova zpověď
Jsem osamělý malíř
co žije v jiném světě,
kde místo barev slova
nachází na paletě.
Kreslím své věty potichu,
mocným
klepotem kláves,
jen pro Řídící jednotku
jsme
pokáceli
prales.
Obrazy kupím na sebe
jak texty kolem
pisoáru.
Tenhle jsem zplodil pro Tebe.
A ještě jeden.
Ať jsou v páru.
Nežádám mocných uznání,
nehodlám bouřit davy.
Chci jenom prodat vyznání,
že dále nevím si už rady.
Že nenacházím v noci klid,
a rána nejsou lepší o nic,
asi si půjdu zapálit
svá díla.
Začnu jako panic.
Jsem osamělý malíř
já žiji v jiném světě,
a místo barev nacházím
jen slova na paletě.
Přečteno 407x
Tipy 10
Poslední tipující: WAYWARD, Hančí, Jiparo, jedam, Brbla80, carodejka
Komentáře (6)
Komentujících (6)