Medvědice
Anotace: ironický popis učitelky chemie
Medvědice, medvědice,
patří do popelnice.
Vrazit ji tam po uši,
ať vypustí svou duši.
Pěkně ji tam vařit,
až se bude škvařit.
Topit pod tou popelnicí,
a tlouct do ní tou palicí.
až bude po dechu lapat.
a po vlasech si šlapat.
Pak ji možmá pustíme,
ještě se však pomstíme,
a rádi jí poradíme:
Medvědice, medvědice,
patří do popelnice.
Komentáře (0)