Andělské vejce II
Do oken zírá
My z oken na ni
Takhle nám noc
splnila přání
Město je prázdné?
Ach kéž by bylo
Mé malé krůčky
Mé malé Nikdo
Skrývám se ve stínu
pryč od všech pohledů
V zákoutích vesmíru
jak nejlíp dovedu
U staré fontány
v noci když spíte
hledám svou naději
To o čem sníte
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: enda, Sigurd II.
Komentáře (1)
Komentujících (1)