Autoportrét II
Anotace: včera ještě nebyl hotový :)
Ještě počkej chvíli
Zapomněla jsem
Do očí jas plamínků
Přimalovat
Ještě dnes v noci
Ucítíš terpentýn
Když budeš usínat
Ale můžeš
Pohladit mé vlasy
V odrazu zcadla
Konečky prstů studit o sklo
Ale když vydržíš
Můžeš se té záře dotýkat
Kolikrát jen budeš chtít
... :)
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)