Vycházíš vítězně
Vycházíš vítězně – jsi brána bohémů,
Kteří otevírají bránu moci.
Vycházíš statečně –
Jak ráno bohémů,
Jež dávají přednost noci.
Vycházíš zraněně –
Bez bolesti se neobejdeš,
Kráčíš v tlumených krocích –
Nestačíš se divit,
Vlníš se v bocích
Jsi osamělá
Kráčíš
Krok sun krok
Trochu se mračíš
Nejsi cvok
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)