Samota
Anotace: je to nedokončená básnička z jednoho období mého života, respektive z 9. třídy ZŠ...
Když v srdci místo najdeš,
Kde prázdnota je samotou,
Tak myškenkami projdeš
A oděnost vystřídáš nahotou!
Není to proto, že snad máš strach
A ani, že bys byl špatný,
Je to tou samotou, bezednou, ach...
Neodolá nikdo, sebevíc zdatný!
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, loverose91
Komentáře (0)