Přemýšlivá...
Jak smutné, když
objetí
nedá ti
lásku a teplo
a ty pochopíš
proč to nešlo
proniknout blíž
Ještě horší je
když se naděje
rozbije v čase
marné čekání
pak už bez ptaní
děláš to,co má se
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: Raduzk, Actafool, Psavec, Bíša, fialová, mamina
Komentáře (3)
Komentujících (3)