I takové je zrození
Anotace: Trochu vzpomínek po přečtení básničky Zrození
Já rodila taky Klárku
můj muž u mne tenkrát stál
však namísto povzbuzení
na hokej se zakoukal.
Když už malá světlo světa
chtěla mermomoci zřít
řekl...po třetině jsem hned zpátky
vždyť sama si umíš poradit.
Teď s odstupem času vím
že sama si poradím
a otec naší krásné dcery
oddává se sportu celý.
Hokej fotbal formule
kouká na to strnule
moje bolest jeho není
proč se pídit ocenění.
A tak naše Klárka milá
co se z lásky narodila
k tatínkovi o víkendech kráčí
jen když mají volno hráči .
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mamina
Komentáře (2)
Komentujících (2)