Ta je nádherná.
Máš zajímavý nápady, které pak originálně a pěkně zveršuješ...
22.11.2007 11:07:00 | La Suneteto
jenze takhle to neni, vite? vidite jen jednu stranu a myslite, ze neni jina.
26.10.2007 19:26:00 | Nias
Ta láska veliká
často se zadýchá
když spěchá za tebou
po nocích domů
Umře pak bez dechu
z myšlenek na mechu
lavice samoty
zůstane tvrdá
Lepší jít za teplem
s mlhavým příslibem
než zůstat sama
... a hrdá ...
*- .../ myslím že tam mělo být spíše "Blbá" ...:-))
*
24.10.2007 16:26:00 | HarryHH
lepsi si uzit, bo by taky mohl prijet princ az jako duchodce :) Libi
24.10.2007 16:09:00 | Jen tvůj anděl