Anotace: *- ... no a tak ... aspoň lomcujme řetězy, aby bylo vidět že s tím nikdy nebudeme souhlasit ..-.
abysme se samou snahou neoběsili...
25.10.2007 18:19:00 | Trdlo
... připomíná mi to vtip od Renčína ... ti dva se dívají na glóbus ... a jeden povídá ... "při tomhle pohledu mne napadají slova klasika ... co já u všech všudy pohledávám na téhle galéře?" ... nebo něco v tom smyslu ...
25.10.2007 13:12:00 | JardaCH