For You

For You

Anotace: Kubíkovi, kterého mám opravdu ráda a děkuji mu za vše :-*

Když andělé z nebes, dopadají k zemi
Dopadnou tam, kde chodník brázdí lemy
Jeden z těch andělů, jmenuje se Kuba
Není to strašák, ani žádná huba
Andělské rysy však v tváři ukrývá
Vidíš je tehdy, když na tebe se zadívá
Má jedno poslání, věnuje mu život
Má k tomu určitě, velmi pádný důvod
Nečekal však jediné, že láska na něj platí
Našel si člověka, a říká mu zlatí
Pozemská žena to jest
Na rukou bude ji vždy nést
Když Kubík se zamiloval, stal se napořád člověkem
Tuto moderní dobu, nelze srovnat s pravěkem
Kubík úkol splnil a navíc má Marcelku
A brzy už budou mít, tu nejkrásnější dcerku

"FOR YOU píšu tyto řádky
o tom že krásný jsi, nechci vést hádky"
Autor wigi.sama, 24.10.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ti děkuju kočenko taky tě mám rád

06.12.2007 18:48:00 | filipika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí