Pro tebe
Anotace: pro mojí kámošku ... ( Pro baunku mojí)
Znáš ten pocit kdy nikoho nemáš??
To jen já neměla čas.
Dnes zas ty někoho hlídáš,
v mém srdci přesto zůstáváš.
Jsi v něm vyřezaná hluboko,
nikdy ty díry nezacelím,
zatím jsou plné lásky naší,
můžu ti říkat přítelkyně to já dobře vím!
Jsi pro mě vzduch co dýchám,
kamínka co hřejou v zimě,
bez tebe já už karty nezamíchám,
věřím,že i ty miluješ mě.
Jsi moje víla co přání mi splní,
sny se mi o tobě zdají,
Srdce se láskou tvojí plní,
starosti u nás umírají.
Jsi moje radost,když převládá smutek,
chci ti dát aspoň milion kytek.
Díky za to, že tě mám posilám pusinku,
a Merci čokoládku.
Přečteno 661x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)